A foglalkoztatós mappánk (2. rész)

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/a-foglalkoztatos-mappank-2-resz/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter

Huh… végre. Sikerült elkészítenem a foglalkoztatós mappánkról a 2. videót is, mert ugye az elsővel nem sikerült végignézni az egészet. Ezt megnézheted itt.  Balga módon nem figyeltem arra, hogy elég tárhelyem legyen. Na de ma…. Ma végre sikerült a végére érni teljesen. Persze videózásban nem vagyok tapasztaltabb tegnap óta, mert mitől is lennék ugyebár? Gyakorlat teszi a mestert szokták mondani, hát nekem meg van mit gyakorolnom rendesen. 

Viszont azért történt némi előrelépés is. Már nem egy asztal alól kell beszélnem úgy hogy a telefonom lóg a levegőbe az asztal széléről. Van állványom és ami még jobb ahhoz, hogy az állvány kompatibilis legyen a telefonommal külön vennem kellett egy selfie botot csak a végén lévő ketyere miatt, így a srácokkal új játékra is szert tettünk. Lehet lőni milliószám az agyalágy fotókat és zaklatni vele üzenetekben az éppen munkában lévő családtagokat. Persze szigorúan csak azért, hogy tudják még mindig nem vagyunk teljesen normálisak. A látszatot fenn kell tartani. 🙂

Szóval így most kicsit jobb a kép minősége. azért csak kicsit, mert persze megint lámpafénynél sikerült videóznom. Az állvánnyal a hang is jobb, mert most nem pont a mikrofonnál volt letakarva szerencsétlen telefonom, hogy ne ugorjon fejest. Ja és hopika az igaz, hogy kb. vért izzadva de sikerült kiszerkesztenem belőle a nem kellő részeket. Életemben először láttam videószerkesztő programot még nem a barátom de ismerkedünk. Majd idővel kiderül mennyire megy ez nekem.

Szóval a videó elkészült, remélem tetszeni fog és ne feledd kíváncsi vagyok a véleményedre. A könyvünkben szereplő nem saját lapok lelőhelyének linkjét megtalálod a videó alatt a youtube-on. Jó szórakozást és mókázást a bénázásomon.

További szép napot.

Hozzászólások
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/a-foglalkoztatos-mappank-2-resz/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter
Ez is érdekelhet