A foglalkoztatós mappánk (Az első videó)

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/a-foglalkoztatos-mappank/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter

Pár napja ígértem, hogy megmutatom milyen is a mi kis feladatos, foglalkoztatós mappánk/könyvünk (vagy minek nevezzem). Próbáltam képekkel megoldani ám nem igazán sikerült. Majd jött az isteni szikra, hogy akkor le kell videózni. AHA…

Kaptam is magam , meg a kis telefonom és munkához láttam ám nagy sikerrel véreztem el a mutatvány közepette. Se állványom a telefonhoz, se videót vágni nem tudok, mert ugye eddig nem kellett tudnom. Ja és a legszebb, hogy nem néztem meg mennyi a tárhelyem a ketyerén, így a végéig nem is jutottam el de legalább egy órámba is beletelt ez a 10 perces videó.

Olyan is amilyen. Bár szerintem látszik jól amit mutatni szeretnék annak ellenére, hogy lényegében egy íróasztal alól beszélek hozzátok mivel csak így tudtam megoldani, hogy fel tudjam venni amit akarok. Nem röhögni ki.

Na jó kicsit lehet…

.

.

.

Oké ennyi legyen elég a videón még úgyis lehet mit nevetni.

A videóról annyit, hogy ugye kalandosan készült és életem első videója ehhez mérten nem is lett nagy csoda van még hová fejlődni rendesen. Nekem is meg az eszközeimnek is. Főleg nekem. Még jó, hogy nem látszik csak a kezem, mert engem még fotózni sem lehet ugyanis nem fog a fény. Komolyan, az összes rólam készült fotó felér egy nukleáris támadással. Nem is készül sok. 🙂

Na de annyit ígérek, hogy ha nagyon nem fog menni ez a videós dolog nekem akkor nem fogom erőltetni de egy részt még tutira el kell majd készítenem, hogy a könyvünk végére érjek bemutatásilag. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz a videózás sorsa.

Sajna nem lett túl szép a vége a tárhely hiány miatt, szóval legközelebb onnan folyt. köv. még egy rész erejéig biztosan.

Nézzétek el nekem, hogy elsőre így sikerült. Majd kiderül, hogy lesz e ez még jobb.

Hozzászólásodra, véleményedre most tényleg nagyon számítok. Izgulok rendesen hisz főpróba nélkül léptem színpadra. 🙂

Köszönöm szépen ma is a figyelmed, hogy elolvastál, megnézted a videóm. Remélem hasznos lesz számodra amit elmondok és megmutatok és magad is kedvet kapsz majd valami elkészítéséhez.

Ha valami megtetszett amit a könyvben láttál és szeretnéd használni írj bátran és ha van lehetőségem letölthetővé teszem.

További szép napot.

Hozzászólások
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/a-foglalkoztatos-mappank/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter
Ez is érdekelhet