Boardmaker- hogyan is működik?

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/boardmaker-hogyan-is-mukodik/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter

Végre! Végre sikerült eljutnom oda, hogy érdemben meg tudjam mutatni videókon keresztül, hogy hogyan is működik a boardmaker. Na nem a boardmaker használatát kellett eddig kutatnom hanem a képlopóét és videószerkesztőét amivel meg is tudom mutatni, hogy mit is tud a boardmaker és azt hogyan.

Jelentem sokkal nehezebben tanultam meg használni ezt a programot, mint a boardmakert és nyilván még nem is tökéletesen használom de gyakorlat teszi a mestert ugyebár. Lesz ez még nagyon tuti is csak meg kell szerezni a rutint. Ahogy ez igaz a képrögzítő programra amit használok  úgy igaz a boarmakerre is. Elsőre bonyolultnak tűnik, nem is tudni mit is csinál miért és azt, hogy… meg egyáltalán minek… A használat során azonban a rutin megszerzésével bizony előtűnik a logikája, a működésének háttere. Szépen lassan kirajzolódik az a kép a programról ami igenis azt mutatja, hogy egy igazán profi cuccal evezünk az autizmus zavaros vizein.

A programot elindítva bizony nem egy szokványos grafikai program jelenik meg de könnyen megtanulható. Igen tényleg! Ha nekem sikerült neked is fog. Ennek megkönnyítésére indul egy sorozat ami a boardmaker használatát fogja bemutatni apró lépésekben videón keresztül.

Szépen lassan végigmegyünk az összes apróságon. A beállításokon keresztül egészen addig, hogy melyik gomb mit csinál.

Készítettem is gyorsan egy rövidke videót, hogy bemutassam egy kicsit azt, hogy ebben a videósorozatban mire számíthattok.

 

Remélem tetszett a mai bejegyzés és velem tartasz majd a videók során, hogy megtudd, hogyan is működik ez a nagyon hasznos program.

Hozzászólások
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/boardmaker-hogyan-is-mukodik/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter
Ez is érdekelhet