Egyszerű kirakó készítése gyorsan

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/egyszeru-kirako-keszitese-gyorsan/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter

 

Ma egy igen egyszerű dolgot hoztam megmutatni. Ilyen egyszerű kis kirakóst magad is készíthetsz méghozzá gyorsan kb. nulla kézügyességgel is.

Azért szeretem ezeket nagyon, mert olyan mintát készíthetek el amilyet csak szeretnék, így a kedvenc figurákkal nagyon egyszerű M-et rávenni egy kis kirakózásra. Ráadásul egyszerűek is (attól függ hogyan darabolom), így a sikerélmény is megvan.

De  nem húzom mutatom hogyan készült.

Először kerestem képeket. Mivel nálunk Spongya a favorit egyértelmű volt, hogy az is kell. A google képkeresőjében kerestem a képet, cseppet sem szemtelenül ugyanis a speciális keresésnél beállítottam, hogy szabad felhasználású képet szeretnék, így még nem is csaltam vele. Szabadon felhasználható. A robot pedig régóta a gépemen pihent várva sorsát.

Miután letöltöttem mehetett is nyomtatásba…

nyomtatás

Ahhoz, hogy tartós legyen laminálnom kellett. Persze így simán is lehet vele bánni de így hamar sérül, szakad, koszolódik én meg szeretek sokat nyomtatni. Így megúszom az állandó pótolgatást.

image

laminálógép

Miután lelamináltam, már csak méretre kellett vágnom a lapokat és feldarabolni kirakósnak.

image

image

kirakós

spongya bob

Ennyi. Ilyen egyszerűen lehet készíteni kirakóst a kedvenc figurákból. Ugye milyen végtelenül egyszerű?

Ha kedvet kaptál készítsd el te is. Remek szórakozás és tanulási lehetőség.

Köszönöm a figyelmed, remélem tetszett a mai bejegyzés és hasznos információval szolgált, ha igen kérlek nyomj egy lájkot, megosztást, hogy másokhoz is eljusson.

Hamarosan megmutatom, hogy hogyan készítek ezekhez tárolókat, hogy ne kallódjanak, érdemes visszatérni, de hogy le ne maradj csatlakozz a blog facebook oldalához az oldalsávban.

További szép napot.

Hozzászólások
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/egyszeru-kirako-keszitese-gyorsan/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter
Ez is érdekelhet