Én könyv scrapbook alapokon

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/en-konyv-scrapbook-alapokon/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter

Mint tudod már, éppen az pattant ki  a fejemből, hogy újra megcsinálom M én könyvét. Nagyon régóta érlelődött bennem a hogyanja. Valami még érdekesebbet, még izgalmasabbat szerettem volna. A jelenlegi nagyon egyszerű formában készült- képek és kézzel/géppel írott szöveges részek némi matricával tuningolva. Bátran kimondom, a jelenlegi tudásommal már nem jelennék meg vele, nem is szívesen mutogatom ha nem muszáj. Persze ebben a formában is nagyon hasznos volt, sokat nézegettük, forgattuk de M bevallása szerint unalmas.

Nos már szerintem is arról nem is beszélve, hogy vannak lapjaink amik megint nem azt mutatják amit kellene. Ilyen pl. a szobájának  bemutató lapjai. Mióta elkészültek azok a lapok volt festés, bútor ment, bútor jött ezáltal sok dolog van ami szobán belül máshová is került. Viszont a jelenlegi állás szerint a lakás helységeinek lapjai kicsit többet fognak váratni magukra. M szobáját is újra kell festeni és nagyon szeretnék az ágya mellé valami occsó falvédőt tákolni valahogy. Arról, még viszont lövésem sincsen, hogy hogyan/miből. Egy biztos, textiles és olyan amit fúrni faragni kell nem jöhet szóba. Na de ez még a jövő zenéje. Az előszobára sem vagyok már éppen büszke, arra is ráfér egy kis vérfrissítés a konyhámról meg már nem is merek nyilatkozni.

Az mondjuk tuti, hogy ezek a lejárt lapok sem dobódnak majd ki, fel fogom használni amolyan előtte utána sorozatokhoz. Nem baj ha így is tudatosítva van, hogy változnak a dolgok, nem állandó a világ.

Régóta szerettem volna valahogy úgy megoldani, hogy minél érdekesebb legyen. Különböző formák, anyagok, textúrák, minták jelenjenek meg. Illetve azt is nagyon szeretném, hogy egy kicsit munkára is fogja az embert a forgatása, tehát nem elég az, hogy lehet lapozgatni, nézegetni.

Viszont az is nagyon fontos szempont, hogy ne kelljen örült összegeket elkölteni arra, hogy elkészüljön, főleg úgy, hogy ez sosem készül el igazán, mert mindig van mit tenni bele. Mindig van egy esemény amit meg kell örökíteni, mindig van olyan változás aminek nyomot kell hagynia egy lapon és mindig van valami amit tudni kell. Ha ezt figyelembe veszem akkor bizony nagyon észnél kell lenni ebből a szempontból is.

Rengeteget bújtam a netet, kerestem a lehetőségeket, így találtam rá a scrapbook-ra.

Szerintem ez a technika kifejezetten alkalmas arra, hogy én könyv készüljön vele. Egy igazán izgalmas, tartalmas én könyv amit öröm lapozni, kézbe venni. Minden lehetőséget meg kell ragadni amivel egy kicsit is lehet segíteni az autizmuson, annak tünetein… ez is egy olyan, úgy gondolom.

Egy szó, mint száz az új én könyvünk ezzel a technikával fog készülni autizmusra szabva, költséghatékonyan sok olyan dolgot felhasználva ami már amúgy is van vagy ha épp nincs elkészül abból ami van. Ördögi kör…

Addig is nagyon sok dolog vár még rám. Össze kell szedegetnem azokat a dolgokat amiket használni fogok, hogy lássam mi az amiből gazdálkodok és a karácsony is a nyakunkon van. Szinte biztos vagyok benne, hogy az új én könyv első lapja a karácsonyt fogja prezentálni.

Ha szeretnéd figyelemmel kísérni, hogy hogyan készül majd az én könyvünk scrapbook alapokkal akkor nincs más dolgod, mint csatlakozni a blog facebook oldalához, ahol nem csak az elkészült lapokat nézheted meg hanem folyamatosan nyomon követheted az apró cseprő dolgokat is. Az oldalt ide kattintva érheted el.

 

Remélem tetszett a mai bejegyzés és találkozunk még a jövőben. Köszönöm a figyelmed, további szép napot.

 

 

Hozzászólások
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/en-konyv-scrapbook-alapokon/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter
Ez is érdekelhet