Nyuszi ül a fűben

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/nyuszi-ul-a-fuben/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter

…és már figyeli mit csinálsz. Mindent lát, mint a Mikulás. Csak mondom. 🙂 Ugye milyen jól sakkban lehet tartani a lurkókat egy-két ilyen mondattal? Úgy két percre. 🙂 Nem várj az sok- egy percre.

Mindenki tudja ugyebár, hogy a fentebb említett jeles személyek, mint amilyen a mi húsvéti nyuszink is biza figyel és nem elég ám jónak lenni. Készülni is kell arra, hogy jönni fog. Egy kis csicsa otthonra, egy kis rajzolgatás ajándékba meg ilyenek.
Nem tudom ki hogy van vele de az én srácaim sokkal könnyebben rávehetőek egy kis alkotásra ha eme nemes lények valamelyikének készülünk ajándékkal. Bár hozzá kell tennem, mivel egyre nagyobbak egyre kevésbe hisznek… sőt szerintem már ők vágnak át engem had örüljek, hogy beveszik azt a sok maszlagot amit összehordok. Cserébe kommandózhatok a szőnyeg alatt az ajándékba készült cuccokkal, hogy le ne bukjon a nyuszi.

Nade idén… jajj… semmire sincs idő. Jön a nyuszi nem sokára mi pedig csak a vasalatlant tudjuk felmutatni. Akárhogy nézem a naptáram bizony megcsúsztunk a nyuszira várós készülődéssel attól függetlenül, hogy még csak kedd van.

Ez annyit tesz, hogy vagy az utolsó pillanatban tákolunk valamit vagy majd nagyon örülünk a színes főtt tojásnak is. De fő cél mégis csak a tákolás lenne így szedtem is össze néhány dolgot amit rövid idő alatt össze is tudnánk dobni.

Íme a kézműves, húsvétig még elkészülhet képgyűjtemény zanzásítva:

Legalább egy képeslapot remélem tudunk majd készíteni. 🙂

Köszönöm a figyelmed, remélem találtál egy-két jó ötletet a húsvéti kézműveskedéshez.

Ha tetszett a bejegyzés kérlek ne felejtsd el megosztani, lájkolni.

( A képek forrása a pinterest)

 

 

Hozzászólások
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/nyuszi-ul-a-fuben/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter
Ez is érdekelhet