Színek világa

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/szinek-vilaga/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter

Milliónyi szín vesz minket körül milliónyi árnyalatban és bizony ezeket sem árt megtanulni (na jó vicceltem) alap, hogy tudni kell mi a zöld és mi a kék, meg  a piros, meg a sárga, meg a többi.

Viszont ha jól belegondolunk ez biza nem kevés információ amit meg kell jegyezni és ha álmodból riasztanak is fel kell tudni.

Sajna sokszor kicsit nehezebben megy ezek megtanulása de szerencsére akkor sem kell csüggedni ha így van hiszen rengeteg féle módon lehet ezen segíteni vizuálisan. Hoztam is néhány ötletet képek formájában, hogy hogyan lehet segíteni eme színes tudomány elsajátítását hiszen sokszor csak egy jó ötlet hiányzik ahhoz, hogy meglegyenek a vágyott sikerek. Lássuk is miket találtam.

 

 

Elég vegyes a felhozatal ennek ellenére milliónyi képet lehetne még ide tenni. Van itt összekötős, válogatós, nézegetős… kinek -kinek mi lehet a jó.  Szinte mindegyik elkészíthető otthon komolyabb infós tudás nélkül egy powerpointban/ excelben/ wordben.
Remélem azért találtál néhány számodra is hasznos ötletet ami segít majd a színek tanulásában. Illetve itt a blogon is találsz letölthető színtanulós nyomtatnivalót pl. ide kattintva.

 

A képek forrása ismét a pinterest. Köszönöm a figyelmed. További szép napot.

 

 

 

Hozzászólások
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/szinek-vilaga/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter
Ez is érdekelhet