Színes szívek

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/szines-szivek/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter

Egy újabb egyszerű foglalkoztatót készítettem ami már el is foglalta a helyét a foglalkoztatós mappánkban.

Az alapot egy teljesen egyszerű szívecskés letölthető színező adta. Ezt a színezőt powerpointban (ez a program is nagyon hasznos tud lenni a mi szempontunkból, érdemes vele megismerkedni) szerkesztettem át és színeztem ki.

Mint mondtam nagyon egyszerű. Semmi extra csak a szíveket kell a színeknek megfelelően összepározni. Nincs is vele több teendőd, mint kinyomtatni, laminálni és használni.

Hogyan készítheted el? Erre több lehetőséged is van. Egyszerűen kivághatod mindkét lapról a formákat és így kártyaként használhatod. Csinálhatod úgy, hogy csak az egyik lapot vágod ki és tépőzárazod fel a helyeket és a kivágott szíveket. (én így készítettem el annyi csavarral, hogy egyszer fektetve, egyszer pedig állítva nyomtattam ki, így lett egy kisebb és nagyobb méretű szíves lapom. A nagyobb méretű szíves lap maradt egyben a kisebb szíveket kivágtam ezeket lehet feltépőzárazni a nagyobbakra. )

A kivágás után megmaradt laminált lapdarabból készítettem egy kis tárolót a szívekhez. Ehhez egész egyszerűen hozzáragasztottam a lap széléhez egy darabka vastag celluxal, így nyitható fület kaptam. Pontosan úgy, mint a válogatós játéknál.

Remélem hasznotokra lesz, jó szórakozást hozzá.

letoltes-1

letoltes-3

A nyomtatáshoz szükséges fájlokat ide kattintva találod.

Bízom benne, hogy tetszett a mai bejegyzés. Ha igen kérlek ne felejtsd el megosztani, lájkolni. Köszönöm a figyelmed, további szép napot.

Hozzászólások
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/szines-szivek/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter
Ez is érdekelhet