Vizualizált kézmosás

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/vizualizalt-kezmosas/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter

Nem tudom ki hogy van vele de mi most a karácsonyban szerintem simán világrekordot döntöttünk a kézmosások számát illetően. Nyilván mindig volt valami amiért kezet kellett mosni… több étkezés, több maszat.

Ilyenkor jövök rá igazán, hogy mennyire hasznos a vizuális megsegítése a legegyszerűbb dolgoknak is. Persze a sima hétköznapokon is nagyon hasznos de ilyenkor jön ki igazán szembetűnően a haszna ennek az egésznek. Ha belegondolok akkor igen megterhelő lett volna ennyiszer kísérgetni M-et kezet mosni. De mivel nekünk régóta van hozzá nyomtatott segítség folyamatábra formájában ezt nagyon jól megúsztuk. Nyilván ezt is meg kellett anno tanulni… már a folyamatábra használatát de amint ez megvolt mi már nem is kellettünk semmilyen formában, teljesen önálló folyamat lett a kirakott képek alapján elvégezve.

Gondoltam egy ilyen nektek is jól jöhet így szedtem össze néhány ilyen folyamatábrát. Attól nem kell megijedni, hogy ezek angol nyelven vannak, nagyon egyszerűen magyarrá hekkelheted őket. Egészen egyszerűen letakarhatod a szöveget etikett matricával, vagy sima fehér lapot ráragasztva. Így át is írhatod a szöveget magyarra saját kézzel, vagy kivághatod a képeket a kinyomtatott lapról és sorba rendezheted őket.

Lássuk is miket találtam.

 

+1 tipp a kirakásra

 

Mindegyik kép letöltési linkjét eléred a képekre kattintva. Nincs velük más dolgod mint kinyomtatni és magyarítani. Nagyon hasznos egy ilyen érdemes kipróbálni.

Remélem hasznos volt számodra a mai bejegyzés. Amennyiben igen kérlek ne felejtsd el lájkolni, megosztani a bejegyzést.

Köszönöm a figyelmed további szép napot.

 

 

Hozzászólások
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://autizmusdiy.hu/vizualizalt-kezmosas/
Pinterest
Pinterest
Instagram
Follow by Email
Twitter
Ez is érdekelhet